До кінця липня львів'яни можуть стерилізувати котів та собак в ЛКП «Лев» зі знижкою. Ціни

2807 0
Для запису на процедуру потрібно попередньо записатись на прийом.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

Львівське комунальне підприємство «Лев» оголосило акцію зі стерилізації та перетримки тварин. До 31 липня пропонуються соціальні ціни на ці послуги. Про це ідеться на сторінці ЛКП у Фейсбук.

Читайте також: Як ваш собака може стати донором крові у Львові. Умови

Скористатися умовами акції можна за попереднім записом, для якого потрібно зателефонувати за номером 068 535 4545 і після прослуховування автовідповідача натиснути 2.

Читайте також: 10 собак із ЛКП «Лев» шукають господарів-друзів. Фото

У ЛКП «Лев» нагадують, що стерилізація/кастрація домашніх тварин є профілактикою хронічних захворювань у тварин, лікування яких складне та дороге (печінкова недостатність, хронічні печінкові патології, інтоксикація при ендометритах тощо). Також процедура усуває можливість утворення пухлин матки та яєчників, раку молочних залоз, особливо, якщо тварина стерилізується до настання статевої зрілості. Окрім того, вона зменшує ризик захворювання на рак передміхурової залози і знижує можливість виникнення хвороб простати у котів та кобелів.

Читайте також: Щирі, мудрі та веселі. 11 вихованців ЛКП «Лев», які хочуть жити у вас. Фото

Процедура стерилізації/кастрації позитивно впливає на характер домашнього улюбленця: знижує рівень агресії,а стерилізовані коти не мітять територію.

 ЛКП «Лев» наголошують і на тому, що процедура зменшує кількість безпритульних котів на вулицях та зменшує витрати платників податків, волонтерів та небайдужих містян на усунення проблеми незатребуваних вуличних муркотунів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!