До кінця липня в Україну має надійти понад 8 мільйонів доз вакцин

1391 0
Окрім Pfizer, AstraZeneca, Coronavac очікуємо цього місяця 2 мільйони доз вакцини Moderna.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

До кінця липня в Україну має надійти понад 8 мільйонів доз вакцин. Про це повідомляє УП з посиланням на виступ прем’єра Дениса Шмигаля у Верховній Раді

«Загалом до кінця липня в Україну запланнували поставку понад 8 млн доз вакцин. Окрім Pfizer, AstraZeneca, Coronavac очікуємо цього місяця 2 мільйони доз вакцини Moderna. Це також високоякісна вакцина, яку використовують США і Європейський Союз… Також у серпні очікуємо 2 мільйони вакцини Novavax», – каже він.

Читайте також: Через новий штам коронавірусу «Дельта» у Львові можуть посилити обмеження

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я заявляло, що очікує у липні отримати 2 мільйони доз Covid-вакцини Moderna. 60 тисяч доз нової американської вакцини очікують в Львівській області наступного тижня. Це – РНК-вакцина, як і Pfizer.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!