Політична реклама

До кінця листопада у Львові обіцяють відремонтувати вулицю Городоцьку

1149 0
Вулицю Коперника обіцяють відкрити для проїзду транспорту до кінця першої декади листопада, а вулицю Хмельницького - на початку грудня.

На  вулиці Коперника до сьогодні, 28 жовтня, мали б закінчити мощення бруківки. Тоді до 10 днів вона повинна відстоятися і до кінця першої декади листопада буде відкрито проїзд по всій вул. Коперника, - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За його словами, складнощі залишаться у роботі на перехресті вул. С. Бандери – Чупринки – Вербицького. Ці роботи мають завершити до кінця листопада.

По вул. Городоцькій виникли певні ускладнення у зв’язку з тим, що в проекті не передбачили певні моменти. Але не зважаючи на всі складності, до кінця листопада основний об’єм робіт повинен бути завершени, - додав Андрій Садовий.

Крім того, повідомив міський голова, є проблеми по вулиці Шевченка, тому що казначейство не проплачує кошти, щоби цю дорогу зробити вчасно: «Але також будемо вчиняти всі дії, щоби цей комплекс, вул Гродоцька - вул Шевченка,  до кінця листопада був завершений».

Також тривають роботи по вулиці Б. Хмельницького. Там очікуємо закінчити роботи на початку грудня. «Тут дуже складний об’єм, тому що не тільки замощуємо бруківку чи встановлюємо безшумні колії,  а повністю міняємо всі мережі та водогони», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!