До кінця місяця у Львові виготовлять сучасну бронемашину

1636 0
Львівський бронетанковий ремонтний завод станом на сьогодні завантажений на 100%, а при необхідності працює у вихідні дні, позаурочні години, а окремі дільниці - у три зміни. Сьогодні, окрім ремонтних робіт, завод веде активну роботу по виготовленню легкого бронетранспортера Дозор-Б, який зможе перевозити десантників з точки А в точку В.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Зараз на підприємстві і працює 800 осіб, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Завод працює достатньо потужно: це є ремонт танків, ремонт бронетанспортерів, і сьогодні бачимо перший взірець експериментального бронетранспортера, який надзвичайно сьогодні потрібен для наших збройних сил. Приблизно 20 десантників він може перевозити, розвиваючи швидкість 120 км/год», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі бронетранспортер ще не можуть відправити у зону АТО, оскільки очікують надходження комплектувальної панелі управління та навігаційного приладу, повідомляє Zaxid.net. Також мають отримати двигун і коробку передач. 

«До кінця місяця плануємо завершити виготовлення першого взірця. Є деякі технічні нюанси, не залежні від нас, адже ми виготовляємо його в кооперації з іншими країнами. Силовий агрегат купуємо закордоном, в цьому невеличка затримка. Сподіваюся, ми її вирішимо і до кінця місяця хтілося б звершити виготовлення першого зразка. Він буде цілком конкурентоспроможний на ринку, дешевший від багатьох іноземних аналогів», - розповів директор ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод» Олександр Остапець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!