До кінця місяця у Львові запрацює сервісний центр МВС нового зразка

2057 0
У межах реформи сервісних центрів у Львові відкриють сервісний центр МВС нового зразка.
фото: прес-служба сервісного центру МВС у Львівській облаті

фото: прес-служба сервісного центру МВС у Львівській облаті

Оновлений львівський територіальний сервісний центр 4641, який знаходиться на вулиці Данила Апостола, розпочне свою роботу 29 листопада. Про це інформує сектор персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

 «Говорити, що ми крокуємо в ногу з часом, і при цьому залишати приміщення, де клієнта обслуговують через віконце, де йому не комфортно – нонсенс. Це пережитки минулого, з якими ми боремось. Новий сервісний центр буде технічно обладнаний та забезпечений усіма видами зв’язку, що дозволить оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних переваг: наявність електронної черги та системи прозорих кабінетів, використання сучасних технологій та клієнтоорієнтований персонал», – розповів Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Читайте також: Львів’янам нагадують, як не придбати авто з перебитими номерами. Візуалізація

Додамо, що зва оновлені центри вже запрацювали у Києві. До кінця року сервісні центри МВС нового зразка з’являться ще у 9 областях України.

Дізнатись розташування найближчих сервісних центрів МВС та перевірити наявність черг в режимі онлайн можна на сайті lvv.hsc.gov.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!