До кінця року планують завершити будівництво гравійної дороги до Білогорщі

2712 0
Загальна вартість будівництва становить 28 млн гривень.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Нову гравійну дорогу від західного обходу до житлового масиву Білогорща планують збудувати до кінця року. Про це на брифінгу повідомив очільник ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, пише прес-служба ЛМР.

«Тут перебіг робіт дуже залежить від погодних умов. Згідно з проектом, ремонтні роботи на цьому об’єкті мають тривати 11 місяців. Однак за сприятливих погодних умов плануємо до кінця року завершити будівельні роботи», — розповів Роман Познанський.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Роботи на будівництві розпочали у травні. Наразі облаштували 750 м дорожнього корита, влаштовують комунікації. Крім цього, до кінця року планують засипати гравій-щебінь, а вже з наступного року дорогу покриватимуть асфальтом.

Загальна протяжність шляху становить трохи більше 2 км, а ширина — 7 м. Вартість будівництва становить 28 млн гривень.

Нагадаємо, торік у березні виконком Львівської міської ради виділив 13 мільйонів гривень на будівництво дороги до житлового масиву Білогорща. Пізніше тодішній очільник Львівавтодору Олег Береза повідомив, що дорогу збудують упродовж року, втім тендер на визначення підрядника робіт оголосили лише в серпні. У листопаді стало відомо, що  у тендері на будівництво гравійної дороги до Білогорщі перемогла компанія «Онур конструкціон інтернешенл». Безпосередні роботи на ділянці розпочали у травні цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!