Політична реклама

До кінця року у Франківському районі Львова планують диспетчеризувати ліфти

1290 0
З серпня ЛКП «Львівсвітло» взяло на баланс 957 ліфтів Львова.

 


10 уже диспетчеризовано, 6 з них активно працюють. До кінця року планують встановити спеціальне обладнання у 333 ліфтах, аби підприємство могло слідкувати за ними, - повідомила директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва.

У місті ліфти диспетчеризовані у будинках на вул. Володимира Великого, 1, 26, 63 Науковій, 1, 61. Сьогодні диспетчери вже почнуть слідкувати за ліфтом на вул. Мазепи, 2. В роботі – ліфт на вул. Кульпарківській, 129, Лазаренка, 48 і Керамічній, 41. Вони знаходяться за різними адресами бо у місті є різні типи ліфтів. На них нас вчили, як встановлювати диспетчеризацію, – розповіла Марина Строєва і додала, що до кінця року планують диспетчеризувати 333 ліфти у Франківському районі.

Вартість одного підключення – 4,5 тис. грн. ЛКП замовило спеціальну програму у київської компанії.

Диспетчеризація ліфтів сприяє економії. Не буде фальшивих викликів, – зазначила директор ЛКП.

Зазначимо, усі диспетчеризовані ліфти можна буде відслідковувати на комп’ютері «Львівсвітло», у кожному з яких буде встановлена спеціальна кнопка для зв’язку з оператором та спілкування з ним онлайн-режимі. Людям вже не потрібно буде окремо телефонувати в установи. В диспетчерській черговий отримуватиме звуковий сигнал та кольорове зображення помилок на моніторі.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!