Політична реклама

До кінця року у Львові обіцяють централізовано управляти елктротранспортом

1427 0
До кінця цього року у Львові повноцінно запрацює Центр управління дорожнім рухом львівського електротранспорту.

Наразі він працює у тестовому режимі. Про це розповів координатор проекту Роман Кіндер.

Проект передбачає облаштування центру управління дорожнім рухом, об’єднання 29 перехресть вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, встановлення 20 камер відеоспотереження на перехрестях, GPS-терміналів на 20 транспортних засобах, програмного забезпечення для управління транспортом.

Наразі Центр управління дорожнім рухом на вул. Коновальця працює в тестовому режимі, зараз конфігурується центральне забезпечення, моніторяться вибіркові перехрестя. Згідно проекту всі перехрестя мають бути об’єднанні по оптоволоконній мережі вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, але зараз вони з’єднанні мобільним зв’язком.

Основна перевага Центру управління дорожнім рухом – збільшення операційної швидкості трамвая на 20%, централізоване управління дорожнім рухом сигнальним обладнанням на перехресті, швидкість реагування на ті чи інші збої, відеоспостереження на перехрестях.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!