Політична реклама

До кінця року у Львові обіцяють відремонтувати 8 ліфтів

1158 0
У місті тривають капітальні ремонти ліфтів, на які з бюджету міста передбачені кошти.

Відтак, до кінця цього року буде відремонтовано 8 ліфтів, інформує прес-служба Львівської міськради.

"В нас капітальний ремонт цього року 8 ліфтів робиться за кошти міського бюджету. Розпорядником є департаменти житлового господарства. Всі ці ліфти мають бути відремонтовані. Це би вже було зроблено на сьогодні, якби ці кошти не застрягали на рахунках казначейства. Департамент проводив відповідні закупівлі, компанії, які вигравали тендери, проводили ремонти", - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

У бюджеті Львова на 2013 рік для департаменту житлового господарства та інфраструктури передбачено 3,79 млн грн. на капітальний ремонт, модернізацію ліфтового господарства. Протягом 2013 року заплановано проведення капітального  ремонту 7-ми ліфтів та відновлення роботи 8 ліфтів, що перебували на довготривалому простої.

Йдеться про ліфти за такими адресами: у житловому будинку № 70 на вул. Пасічній, у під’їзді № 1 на вул. Величковського, 14, на вул. Угорська, 2 та вул. Січових Стрільців, 12, на вул. Пулюя, 12 в, на вул. Наукова, 53 в, на вул. Б. Хмельницького, 11, ліфт житлового будинку № 6/7 на пл. Міцкевича.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!