Політична реклама

До кінця року у Львові обіцяють відремонтувати всі ліфти

1493 0
У місті в житлових будинках комунальної власності нараховується 2012 ліфтів.

Зі серпня цього року 957 ліфтів передано на обслуговування комунальному підприємству «Львівсвітло», - інформує прес-служба Львівської міськради.

Наразі відремонтувати ліфти у житлових будинках – на вул В. Великого, 63 та вул Мазепи, 23. За кошти міського бюджету виконано ремонт пасажирського ліфта у житловому будинку №70 на вул. Пасічній та модернізацію пасажирського ліфта у під’їзді №1 будинку №14 на вул. Величковського.

Багато ліфтів старі, їх треба відновлювати, треба робити серйозні інвестиції, розповів міський голова. Завдання на цей рік – щоб усі ліфти у Львові запрацювали. До кінця року у нас не має бути жодного ліфта, який би не працював, - пообіцяв мер. 

На стадії завершення ремонтних робіт перебуває 6 ліфтів: капітальний ремонт ліфта пасажирського в житловому будинку на вул. Угорська, 2 (ліве крило); модернізація ліфта пасажирського житлового будинку на вул. Пулюя, 12в; модернізація ліфта пасажирського житлового будинку на вул. Наукова, 53в; капітальний ремонт пасажирського ліфта в житловому будинку №12 (2 під'їзд) на вул. Січових Стрільців; капітальний ремонт пасажирського ліфта в/п 320 кг на 6 зупинок в ж/б на вул. Б.Хмельницького,11; капітальний ремонт ліфта пасажирського на 5 зупинок житлового будинку № 6/7 на пл. Міцкевича.

Кількість ліфтів у будинках комунальної власності по районах: Галицький – 31; Франківський – 333; Залізничний – 305; Шевченківський – 525; Личаківський – 173; Сихівський – 645. 

Кількість ліфтів, що залишаються на обслуговуванні приватних  експлуатуючих організацій: ПП «Компанія «Астра» - 220; ПП «Ліфт-Купе» - 22; ПП «Майстер-Рос» - 196; ПП «Мрія-Ліфт» - 15; ПП «Шифт-ліфт» - 9; ТзОВ «Ліфт-Еко» - 596. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!