У Львові видадуть унікальну абетку про Антонича

2222 0
«Видавництво Старого Лева» готує до друку четверту книгу із серії «Від А до Я».
Фото: сайт "ВСЛ"

Фото: сайт "ВСЛ"

До кінця року львівське «Видавництво Старого Лева» випустить енциклопедію-абетку про лемківського поета Богдана-Ігоря Антонича «Антонич від А до Я». Тексти для книги підготував Данило Ільницький, а ілюстрації – Володимир і Людмила Стецьковичі.

«Наступного року ми готуємо нову книгу із серії «Леся Українка від А до Я». Текст пише Олена Гусейнова, а ілюстрації готує творча майстерня «Аґрафка» – повідомила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця піар-відділу «ВСЛ» Оксана Зьобро.

За її словами, книги серії «Від А до Я» – це дитячі енциклопедії про відомих особистостей, де біографічні факти подають у зрозумілій для дітей манері у доповненні зі стильним оформленням. Книги розраховані на родинне читання.

Книга про Антонича стане четвертою із серії «Від А до Я». У попередні роки видавництво випустило енциклопедії-абетки про Андрея Шептицького, Тараса Шевченка та Івана Франка.

Нагадаємо, нещодавно «Видавництво Старого Лева» відкрило новий креативний офіс у районі Підзамче. Зовнішній фасад будівлі видавництва нагадує полицю із книгами, наповнення якої із часом буде змінюватися.

Вікторія Ейсмунт
Візуалізація із сайту «ВСЛ» 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!