До кінця року в Україні запрацює програма мобільності школярів

1840 0
Із квітня мають запустити пілотні проєкти між кількома регіонами України.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У квітні цього року Кабінет Міністрів планує запустити пілотні проєкти мобільності молоді між кількома регіонами України. Про це повідомляє Osvita.ua з посиланням на прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

За його словами, програма заохотить молодь пізнавати різноманіття регіонів та розвивати організації громадянського суспільства. 

Читайте також: Е-школа у Львові: як технології перетворюють уроки на гру

«Уряд створює умови, щоби молодь була соціально активною та самостійною. Ми хочемо побороти ситуацію, коли чи не більше половини молодих людей за останні три роки не виїжджало за межі області. Мобільність позитивно впливає на економіку і на продуктивність праці», - каже він.

Планують на першому етапі розробити нормативно-правову базу та концепції програми мобільності молоді. Із квітня мають запустити пілотні проєкти між кількома регіонами України. Повноцінно програма, яка має підвищити самостійність та життєстійкість молоді, запрацює до кінця року.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!