До кінця травня планують прибрати з вулиць Львова усі покинуті авто

3763 0
Загалом у місті було 54 покинутих авто.
Фото: Христина Гоголь/Твоє місто

Фото: Христина Гоголь/Твоє місто

від покинутих авто. Станом на кінець квітня таких машин залишається 28. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

», – каже вона.

Читайте також: Чому не евакуюють автомобілі на площі біля Вернісажу

було 54 покинутих авто. Після відповідних запитів до поліції 20 автомобілів власники забрали самі. Силами управління безпеки міста із залученням евакуаторів забрали вже 6 автомобілів.

На кінець квітня у нас залишилося 28 автомобілів. Роботи планують продовжити і до кінця травня завершити.

Нагадаємо, що минулоріч Львівська міськрада просила патрульну поліцію Львова почистити місто від покинутих власниками автівок та забрати їх на штрафмайданчики. Утім, як розповідали у патрульній поліції Львівської області Tvoemisto.tv, законодавство жодним чином не регулює ситуації із евакуацією машин, коли їхні власники невідомі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!