До кінця травня у Києві запрацюють шість комунальних кінотеатрів

1152 0
Переглянути можна буде, зокрема, реставровану копію класики українського кіно «Тіні забутих предків».
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

у суботу, 21 травня, відновлюють роботу комунальні кінотеатри «Лейпциг», «Флоренція» та «ім. Шевченка», а з 26 травня – кінотеатри «Старт», «Факел» і «Ліра». Про це повідомляє перший заступник голови Київської МДА Микола Поворозник.

«У кінотеатрі «Ліра» демонструватимуть реставровану копію класики українського кіно «Тіні забутих предків». А до Дня Києва 28 травня – спеціальний показ документального фільму «Національний музей», – пояснює він.

Читайте також: Вишиванка припала до душі. Як дизайнерка збирає у Львові колекцію вишитих сорочок з усієї України

У разі оголошення повітряної тривоги сеанси зупиняються і глядачі мають прямувати до укриття. У такому випадку квитки можна буде використати у будь-який інший день або на інший сеанс. Афішу кінотеатрів можна знайти на офіційному сайті КП «Київкінофільм» за посиланням

Нагадаємо, у Києві вже поновив роботу кінотеатр «Жовтень». Також відновили роботу музей «Золоті ворота» та Музей води. Детальніше про те, куди можна сходити в столиці, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!