До кінця цього року на вулиці Княгині Ольги мали б встановити два світлофори

2031 0
Світлофори мають встановити на вул. Княгині Ольги, 5а та на вул. Княгині Ольги – вул. Бойчука.
Фото:Googlemaps

Фото:Googlemaps

Світлофор на вулиці Княгині Ольги, поблизу трамвайної зупинки «Шумського», встановлять до 15 жовтня цього року. А на світлофор поблизу вулиці Бойчука лише виготовлюють проєктно-кошторисну документацію. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко.  

У Львові на вулиці Княгині Ольги є дві ділянки, на яких часто відбуваються аварії – це вул. Княгині Ольги, 5а та вул. Княгині Ольги – вул. Бойчука.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Світлофор на вул. Княгині Ольги, 5а, що поблизу трамвайної зупинки «Шумського», мали встановити у серпні, до 1 вересня він вже б мав працювати. Утім, через те, що учасник некоректно подав тендерну пропозицію, закупівлю провели знову.

«Переможець вже розпочинає будівельні роботи. Світлофорний об’єкт на цій ділянці планують встановити до 15 жовтня цього року», – запевняє він.

Начальник відділу капітального ремонту ЛМР Іван Матківський у коментарі Тvoemisto.tv раніше розповідав, що світлофор на цій ділянці мали встановити ще до лютого 2021 року, але роботи відтягували через відсутність фінансування.

Читайте також: У Львові пропонують створити наземний пішохідний перехід на площі Галицькій

Встановлення світлофору на вул. Княгині Ольги – вул. Бойчука міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила ще у квітні цього року. Його мають встановити до кінця 2021 року. 

«До 30 вересня має бути замовлена ПКД та подана заявка на виділення коштів», – зазначив Євген Бойко.

Нагадаємо, що ще торік у Львівській міській раді погодили встановлення світлофору на вулиці Княгині Ольги поблизу вулиці Шумського. Через відсутність фінансування встановлення переносили. На засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк запевнила, що кошти на встановлення світлофору поблизу вулиці Шумського є. На це заклали 1 мільйон гривень. 

У патрульній поліції Львова Тvoemisto.tv повідомили, що за три місяці цього року на вул. Княгині Ольги загалом сталось 26 ДТП.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!