Львівські комунальники до кінця тижня повинні полатати усіх ями та вибоїни на дорогах

1751 0
Патрульні обстежать дороги і, в разі порушень притягуватимуть посадовців дорожніх організацій до відповідальності.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Дорожні організації мають тиждень для усунення критичних вибоїн, що утворилися після зими. Зокрема, до 5 березня комунальні служби та підрядні організації Львова повинні обстежити та усунути критичні ями та вибоїни на дорогах, які можуть спричинити аварійні ситуації. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: На дорогах Львова утворились глибокі ями. У мерії обіцяють залатати. Фото

Таке попередження сьогодні, 1 березня, від відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львівської області отримали усі дорожні організації міста та області.

Упродовж тижня патрульні теж фіксуватимуть недоліки і одразу передаватимуть інформацію про них дорожнім службам для реагування.

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

Наступного тижня патрульні проведуть обстеження доріг і, в разі виявлення згаданих порушень притягнуть до адміністративної відповідальності посадових осіб дорожніх організацій.

Нагадаємо, минулого тижня львів’яни почали поширювати у соцмережах фото доріг, де утворилися ями та глибокі вибоїни. За словами повідомила заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, у Львові вже розпочали ремонт аварійних ділянок на дорогах холодним асфальтом.

Фото патрульної поліції


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!