Політична реклама

До кінця тижня у Львові прогнозують суттєве похолодання

1648 0
Від середи, 23 січня у Львові знижуватиметься температура повітря. Про це "Твоє місто" повідомили в Українському гідрометеоцентрі.

Так, вже вночі 23 серпня температура опуститься до -5°...-7°, очікуються опади у вигляді снігу. У четвер, 24 січня температура вночі знизиться до -9°...-11°, вдень -5°...-7°, без суттєвих опадів. У п'ятницю та суботу температура у Львові може опуститися до -16° вночі та -11° вдень, падатиме сніг.

Нагадаємо, сьогодні у Львові через невисоку температуру повітря та опади у вигляді мокрого снігу та дощу на дорогах міста ожеледиця. Міська влада та працівники ДАІ закликають жителів Львова бути обережними на можливих слизьких тротуарах, а водіїв бути обережними та пильними на дорозі.

Про усі непередбачувані чи надзвичайні ситуації міська влада просить інформувати «гарячу» лінію міста за тел 15-80.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!