Політична реклама

До кінця тижня у Львові відкриють вул. Личаківську

1165 0
Вулицю Личаківську у Львові для руху транспорту відкриють після ремонту до кінця цього тижня. Про це 15 листопада повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«В неділю, фактично, ми відкрили проїзд на ділянці вул. Бандери-вул. Городоцька, пустили трамвай. На вул. Личаківській основні роботи зроблено, бруківка має ще трохи відстоятися. Думаю, до кінця тижня ми відкриємо вул. Личаківську», – сказав Андрій Садовий.

Вул. Городоцьку для руху транспорту, зі слів мера, планують відкрити в перших числах грудня.

«До кінця листопада роботи будуть завершуватись. Все має також відстоятися кілька днів», – розповів Андрій Садовий.

Щодо ремонту вул. Пасічної, то її завершать наступного року.

«На невеликій ділянці, де ми цього року замінили водогони, зараз зрізаємо асфальт. Цього року покладемо два шари, наступного року покладемо третій шар. Все робиться з дотриманням температурних режимів, які є на сьогодні. Через зиму воно вистоїться і третій шар покладемо навесні… В цілому я не бачу якихось надзвичайних ситуацій. Ми вкладаємося в терміни, хоча хотілося б, щоб ці роботи були зроблені скоріше, але таких об’ємів, як цього року, Львів наразі не пам’ятає», – сказав мер.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!