Політична реклама

До кінця жовтня у Львові обіцяють відремонтувати вулицю Коперника

1211 0
У Львові триває активна ремонтна кампанія.

Зараз, у межах співпраці міста з ЄБРР ремонтують вул. Бандери - вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»), вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус», вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської, вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької, інформує прес-служба Львівської міськради.

Підрядник, які ремонтують вул. Коперника, запевнили, що ремонтують дорогу відповідно до графіків.

З 16 вересня вже розпочнеться брукування цієї частини, все буде забетоновано і покладуть плити. Є ще дві частини, які потрібно буде зістикувати, - з роботою, яка проводилась ще раніше до пошти, бо тут проходять певні комунікації. Друга частина – зістикувати з вул Чупринки, де роботи проводили ще раніше.

Роботи мають бути виконані в ті терміни, які прописані у контракті, - до кінця жовтня, - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!