До кінця жовтня у Львові обіцяють закінчити ремонт вулиці Устияновича

2445 0
Нині на вулиці Устияновича влаштовують дорожнє корито. Основні роботи мають завершити до кінця жовтня. Також планують реконструювати сквер та висадити чимало дерев. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
фото: www.pravda.lutsk.ua, dyvensvit.org, news.ugcc.ua

фото: www.pravda.lutsk.ua, dyvensvit.org, news.ugcc.ua

До кінця місяця вулиця Устияновича має бути завершена повністю і має бути нормальний проїзд до Львівської Політехніки. Наступний етап – це поєднання з вулицею Шептицького. «Ми знайшли порозуміння усіх сторін, ми жодним чином не строюємо нікому проблем. Основою є сам сквер, який нормально збережений, тут ми будемо робити дуже якісну реконструкцію, будемо залучати усі громадські організації. Також цього року маємо висадити дуже багато нових дерев. Будемо висаджувати дерева, паралельно будемо проводити роботи, щоб цей транспортний вузол отримав нове якісне дихання», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Читайте також: На Львівщині розпочали дороги до Краківця

Нагадаємо, на вихідних першу ділянку проспекту Свободи на відрізку від вулиці Гнатюка до вулиці Коперника відкрили для проїзду автівок. Повністю ж відновити рух проспектом обіцяють до середини жовтня. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!