До Львівського госпіталю привезли поранених після вибуху на полігоні в Рівному

1324 0
Троє поранених перебувають у важкому стані, втім загрози життю немає.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

На полігоні у Рівному вибухнув міномет, внаслідок чого трьох постраждалих у важому стані гелікоптером привезли до львівського аеропорту, пише РБК.

Як йдеться у сюжеті 5 каналу, з аеропорту потерпілих їпривезли спеціальними каретами швидкої допомоги, і вже на території госпіталю поранених зустріли військові медики. 

Як повідомили у медіа-центрі Оперативного командування «Захід» Збройних сил України, життю потерпілих нічого не загрожує. Першу медичну допомогу їм надали у Рівненському госпіталі. 

Додамо, сьогодні, о 6:00, на Рівненському полігоні стався вибух міномета, внаслідок чого загинули четверо бійців, ще дев’ятеро отримали поранення різного ступеня важкості. Міноборони основною версією інциденту назвало порушення техніки безпеки. Президент України Петро Порошенко тимчасово заборонив використовувати окремі міномети під час військових навчаннь до кінця року.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!