Машину розстріляли. До львівської лікарні евакуювали хлопчика, якого мама врятувала від куль

53876 0
Наразі дитина почувається значно добре та знаходиться в безпеці.
Фото: лікарні

Фото: лікарні

У Львові лікують 5-річного хлопчика, якого з-під обстрілів з Миколаєва вивіз дідусь. Про це повідомили у Першому медичному об'єднанні міста Львова.

Двома автівками під білими прапорами п’ятеро людей намагалися втекти від війни. Однак їхні автівки розстріляли з кулеметів.

Читайте також: Львівські медики врятували двох хлопчиків з Маріуполя, які потрапили під обстріли окупантів

«В один день 48-річний Володимир з Миколаєва втратив доньку, сина та дружину. З пасажирів першої автівки дивом вдалося вижити лише зятеві та 5-річному онуку Михайлику. У чоловіка кульові поранення ніг, у дитини – черепно-мозкова травма. Мама, яка сиділа поруч, накрила сина своїм тілом, проте куля потрапила їй в голову. В іншій автівці загинули всі»— йдеться в повідомленні.

Володимиру, який приїхав на місце розстрілу в окуповане росіянами село, довелося самотужки поховати двох дітей та дружину. Після чого із пораненим зятем вирушив у Миколаїв, куди швидка повезла онука, проте попереду був ворожий блокпост, на якому росіяни погрожували розстрілом українцям.

Читайте також: Львівські лікарі врятували близнюків, які захворіли на пневномію, ховаючись від бомбардувань

Чоловіків врятував лікар із швидкої, який сказав, що вони – його пацієнти, після чого їх відпустили. Проте лікарню Миколаєва почали обстрілювати. Ховаючись в укритті, дідусь та батько та ухвалили рішення евакуювати маленького Михайлика до Львова. Наразі дитина почувається значно добре та знаходиться в безпеці.

Нагадаємо, російські війська обстріляли житлові будинки Миколаєва.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!