Між Львовом і селами скасують пряме сполучення

4297 1
Львівська обласна державна адміністрація впроваджує нову транспортну систему в області. Відтепер, прямі маршрутки зі Львова до невеликих сіл та селищ скасують. Зате планують покращити якість транспорту. Про це інформує Zaxid.net.
фото: lvivport.com

фото: lvivport.com

Львівська облдержадміністрація змінить схему міжміських та приміських маршрутів. Зокрема, планується скасувати пряме сполучення обласного центру з селами та підвищити якість перевезення з райцентрів до Львова.

Відповідно до нової транспортної схеми, яку тільки планують впроваджувати, зі Львова до районних центрів їздитимуть великі комфортабельні автобуси. Натомість пряме сполучення зі Львова до невеликих сіл та селищ скасують. Тобто щоб доїхати до Львова, мешканці сіл спочатку їхатимуть до райцентрів, а там пересідатимуть на автобуси до обласного центру.

За словами директора департаменту розвитку інфраструктури дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Романа Кокотайла, планують прибрати маршрути, які дублюють один одного.

Чиновник також припустив, що нова концепція передбачатиме і запровадження нових маршрутів, однак яких саме, поки не відомо.

Усього зараз на маршрутах у Львівській області працюють близько 1400 автобусів, які належать 66-м перевізникам.

Концепцію розвитку пасажирських перевезень автотранспортом у Львівській області облдержадміністрація спільно з профільними депутатами облради, науковцями «Львівської політехніки» та представниками громадськості планують розробити до 1 травня.

 

Джерело: zaxid.net


Читайте також:
28 Січня, 2016 18:10
Яя Сидять "мудрі" і невідомо чим думають. А доїзд до райцентрів забезпечать?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!