Місяць реанімації та коми. До Львова перевели пораненого бійця, який чудом вижив

1358 0
Чоловік пробув 23 дні у реанімації та 10 у комі.
Фото: зі сторінки Андрія Дячишина у Фейсбук

Фото: зі сторінки Андрія Дячишина у Фейсбук

До військового госпіталю у Львові з обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова перевели 28-річного бійця Андрія Дячишина. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив генеральний директор лікарні Сергій Риженко. 

Читайте також: У Львові попрощалися з бійцем АТО Іваном Маланичем

«23 дні в реанімації, 10 днів у комі. Кульове діаметральне поранення голови наскрізь. Перша думка – шансів немає, але реаніматологи, нейрохірурги, волонтери з Дніпра та зі Львова боролися за життя Андрія», - повідомив він. 

Андрій Дячишин отримав важке поранення 29 серпня у населеному пункті Гірське Донецької області. 

«Єдиною і найближчою людиною для Андрія є сестра Оля. Він повторював її ім’я з десяток разів на добу, коли марив», – додав генеральний директор. 

Він додає, що у Андрія Дячишина спостерігається позитивна динаміка, він уже виконує усі прохання медиків. Вчора, 22 вересня, Андрія доправили на реабілітацію до Львова.

Поранений чоловік є бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, на війні він з 2014 року. Допомогти Андрію коштами можна за реквізитами:

5168 7573 7961 5869 (Кармазин Ольга Миколаївна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!