Данський спеціаліст з протезування кілька днів допомагатиме лікарям і пацієнтам у Львові

1570 0
Окрему увагу присвятили фізичній реабілітації тих, хто втратив кінцівки.
фото: лмр

фото: лмр

Менеджер у сфері ортопедії Rasmus Sylvest Mortensen прибув з Данії до Львова та кілька днів присвятив роботі з лікарями та пацієнтами. Це були лекції про особливості протезування, огляди пацієнтів, під час яких львівські спеціалісти уже виконували заміри. 

«Протезувати українців в Україні  така наша мета. І ми вже рухаємося у цьому напрямку, консультуючись із найкращими спеціалістами з протезування»,  йдеться в повідомленні Першого ТМО Львова.

Читайте також: Які послуги з реабілітації можна отримати безкоштовно. Пояснення

Додамо, що окрему увагу присвятили фізичній реабілітації тих, хто втратив кінцівки. А найближчим часом тут планують перейти до протезування.

Нагадаємо, у Львові презентували проєкт Національного реабілітаційного центру «Незламні». Тут допомагатимуть людям, які фізично та ментально постраждали внаслідок військової агресії росії проти України. Станом на сьогодні військовослужбовці, які зазнали поранень внаслідок бойових дій, можуть пройти реабілітацію у відповідних установах. Лікарі та посадовці запевняють, що для цього є необхідні ліжка та фахівці. Зокрема, такі відділення функціонують у лікарні Святого Пантелеймона, лікарні Святого Луки, Львівському військовому госпіталі, Обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, а також у лікарнях і санаторіях в Соснівці, Трускавці, Дрогобичі.

Детальніше про те, яку реабілітацію військовослужбовці можуть отримати у медзакладах Львова та області, а також який захист бійцям забезпечує держава, читайте у матеріалі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!