До Львова евакуювали 15 пацієнтів з двох областей, прибуло ще понад 200 переселенців. Головне за добу

1183 0
Головне, що потрібно знати за добу мешканцям Львівщини.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сирени. Сповіщень про повітряну тривогу не було минулої доби не було. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Евакуація переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 238 осіб. З Донецької та Дніпропетровської областей у два медзаклади Львівщини евакуювали ще 15 пацієнтів. Усі – повнолітні. Стан людей оцінюють як важкий та середньої важкості. Потерпілі забезпечені усім необхідним.

Читайте також: Як зі Львова евакуюють онкохворих дітей до Польщі. Фоторепортаж 

Перетин кордону. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 775 людей. Пункти пропуску у Львівській області на виїзд перетнули 20 тисяч 471 особа. На в'їзд – 22 тисячі 106 людей, з них – 20 тисяч 842 українці.

Диверсії. За добу поліція області опрацювала 1631 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Штормове попередження. Синоптики попереджають про погіршення погоди на Львівщині. Сьогодні можуть бути грози, шквали і град.

Читайте також: Львів'ян попереджають про грозу, град та шквали

Нагадаємо, що 7 серпня у Львівській області прогнозують вночі місцями значні дощі, вдень в окремих районах град. По Львову очікують грозу, шквал 15 – 20 м/с, вдень град. Синоптики оголосили на Львівщині метеорологічні явища I-III рівнів небезпечності.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!