До Львова евакуювали понад 140 людей із зони бойових дій. Як минула доба

774 0
Коротко про важливі події у Львові та області упродовж минулої доби.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Упродовж доби, 9 вересня, на Львівщині не лунали сирени про повітряну тривогу. До Львова евакуаційним потягом з епіцентрів бойових дій прибули ще 143 людини. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також до Перемишля зі Львівщини вирушили 646 осіб.

Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 16 тисяч 956 людей. На в‘їзд оформили 18 тисяч 181 особу, з них – 17 тисяч 116 українців.

Читайте також: У Львові обстежили не всі діючі укриття

Поліція області опрацювала 1470 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Як зазначив Козицький, за 100 днів роботи Офісу підтримки родин військових по допомогу звернулись майже 800 осіб. Яку допомогу можна отримати та контакти Офісу, за посиланням.

У Львові дівчинці з Харківщини допомогли подолати важку хворобу. Медики Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру врятували маленьку пацієнтку, яка страждала від нефробластоми.

Юлія Осим



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!