До Львова їде Президент. Чи перекриватимуть рух

6280 0
Петро Порошенко планує відвідати низку заходів та зустрітися з громадськими активістами.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Сьогодні, 20 квітня, до Львова з офіційним візитом приїде Президент України Петро Порошенко. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Сьогодні Порошенко відкриє відремонтований львівський перинатальний центр

У програмі візиту Президента у Львові заплановано відвідати Міжнародну агропромислову виставку та форум із розвитку фермерства Agroport Захід Львів 2018 у Міжніродному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького.

О 12:00 Петро Порошенко візьме участь у відкритті Львівського державного обласного клінічного перинатального центру, що на Джорджа Вашингтона, 6, який закрили на ремонт у 2013 році. 

Після відкриття обласного перинатального центру, очільник країни зустрінеться з громадськими активістами в ЛНУ імені Івана Франка.

Читайте також: Порошенко на Львівщині відкрив новий завод концерну Nexans

За інформацією прес-служби Патрульної поліції у Львівській області, правоохоронці радять оминати центральну частину міста, оскільки за маршрутом слідування президентського кортежу регулюватимуть рух. 

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, за маршрутом руху всі світлофори переведуть у режим жовтого миготіння.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!