До Львова їде сміттєва комісія з Кабміну

2255 0
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман направляє у Львів державну комісію на чолі з віце-прем'єром Генадієм Зубком, щоб "вичистити Львів від сміття".
Фото: mistovechirne.in.ua

Фото: mistovechirne.in.ua

Під час інспектування ремонту доріг на Київщині Гройсман наголосив, що протягом року допомагав Львову із вивезенням сміття.

Читайте також: Уляна Супрун: Як бачимо, місто не завалене сміттям

Він додав, що не знає, що заважає Садовому вирішити проблему зі сміттям, передає Еспресо.TV. "Можливо, там замішана якась їхня внутрішня політика", - сказав Гройсман.

Він додав, що вже завтра направляє у Львів віце-прем'єра Зубка, який очолить комісію Мінекології і ДСНС.

"Завдання комісії яку я направляю у Львів - це допомогти вичистити Львів від сміття. Я наголошую на тому, що під лежачий камінь вода не тече", - сказав Гройсман.

Він додав, що за рік було абсолютно реально побудувати новий полігон.

Читайте також: Як позбутися відходів і заробити гроші. Перелік пунктів прийому вторсировини у Львові 

Нагадаємо, публічна суперечка між міським головою Львова Андрієм Садовим та прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом щодо ситуації з вивезенням відходів зі Львова триває з минулого тижня. Після звернення львівської міської комісії з питань НС до вищого керівництва держави про допомогу і оголошення Львова зоною надзвичайної екологічної ситуації, Володимир Гройсман під час засідання уряду заявив, що міська влада має достатньо інструментів, щоби вирішити сміттєву кризу самостійно.  На це мер Львова заявив, що очікує від керівника конкретних кроків для врегулювання ситуації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!