До Львова з АТО повернулись нацгвардійці. Фото

2617 0
Військовослужбовці львівського полку Національної гвардії України повернулись із зони АТО. Понад два місяці нацгвардійці виконували службово-бойові завдання на сході країни.

Зустріти своїх захисників прийшли родичі та близькі військовослужбовців. На плацу військової частини, за традицією, бійців зустріли хлібом та сіллю.

Звертаючись до своїх підлеглих командир полку полковник Степан Логуш подякував всім за бездоганну службу: «Ви з честю виконали всі поставлені перед вами завдання. Всім бажаю міцного здоров’я та мирного неба».

Під час урочистого мітингу кращих військовослужбовців було нагороджено відзнаками, деякі отримали чергові військові звання.

Під час урочистої зустрічі військових водій автомобільного взводу старший солдат служби за контрактом Петро Мацелюх освідчився у коханні своїй дівчині.

За інформацією: Національна гвардія України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!