До Львова із Рима привезуть мощі Андрія Первозванного

7689 0
Завтра до храму апостола Андрія Первозванного УАПЦ прибуде частиця мощей святого.
фото: sentcha.at.ua

фото: sentcha.at.ua

13 грудня у день почитання пам’яті святого апостола Андрія Первозванного,  храм ап. Андрія УАПЦ м. Львова, що на вулиці Шевченка 66, буде відзначати своє престольне свято. Із нагоди празника до храму привезуть мощі Св. Ап. Андрія Первозваного. Про це повідомляє velychlviv.com.

За словами настоятеля храму,  отця Стефана Гарбадина, мощі буде привезено з Рима. Вже завтра, після виставлення, кожен охочий зможе ознайомитися із грамотою, яка засвідчує достовірність святині.

Виставлять мощі для почитання о 10:45, а об 11:00 розпочнеться празнична Літургія.

Додамо, Апостол Андрій згаданий в списках апостолів у Євангелії від Матвія (Мт. 10:2), Марка (Мк. 3:18), Луки (Лк. 6:14), а також у Діяннях Апостолів (Дїї 1:13). Андрій був рідним братом апостола Петра, рибалка, як і Петро. Апостол народився у Віфсаїді, місті на північному березі Галілейського озера. З історії покликання апостолів Андрій став першим з покликаних учнів Христа, у зв'язку з чим цього апостола часто називають Первозванним. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!