До Львова масово з’їдуться паломники: перекриватимуть рух

2961 0
Уже цього тижня у Львові з’явиться пам’ятник Шептицькому. До нашого міста прибуде багато паломників. Під час їхньої ходи прилеглі до площі Святого Юра вулиці закриють для руху транспорту.

У зв’язку з проведенням заходів, пов’язаних із відкриттям пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, 28 та 29 липня для руху транспорту закриють вулиці, прилеглі до площа Святого Юра.

Так, з 07:00 год. 28 липня та до 07:00 год. 29 липня для руху транспорту закриють вул. Озаркевича (зі сторони вул. Митрополита Андрея).

29 липня з 07:00 год. і до 20:00 год. рух транспорту буде закрито на вул. Озаркевича (зі сторони вул. Городоцької), вул. Шептицьких (від вул. Сєченова), вул. Митрополита Андрея (зі сторони вул. Бандери), вул. Устияновича (від вул. Рилєєва), вул. Листопадового Чину (від вул. Гоголя), вул. Новаківського (зі сторони вул. Листопадового Чину) та вул. Матейка (зі сторони вул. Листопадового Чину).

Читайте також: На відкриття пам'ятника Шептицькому до Львова приїде Президент

Автомобілі, припарковані на площі Юра, евакуйовуватимуть з 06:00 год. 29 липня. Для прочан, які прибудуть на заходи, будуть визначені місця для паркування транспортних засобів, – інформує прес-служба міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!