До Львова може прийти ірландський лоукостер Aer Lingus

2912 0
Львівський аеропорт запросив в Україну ірландського лоукост-перевізника Aer Lingus, який виконує бюджетні трансконтинентальні рейси.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького планує надати пасажирам можливість бюджетних перельотів на далекомагістральних рейсах. Про це в інтерв'ю ІА ZIK розповіла директорка аеропорту Тетяна Романовська.

За її словами, серед авіакомпаній, які могли б прийти в Україну і здійснювати такі рейси – ірландський лоукостер Aer Lingus. Перші трансконтинентальні рейси можуть запустити до США та Канади.

Читайте також: Ryanair у Львові: шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з алкотуристами?

«Хочемо дати можливість нашим громадянам користатись послугами лоукостерів на довгомагістральних рейсах, такими як Norwegian та Air Lingus. Ці авіакомпанії виконують польоти до США та Канади з Норвегії та Ірландії, а їхня вартість стартує від 150 доларів», – зазначила Тетяна Романовська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!