До Львова на 28 BookForum приїде перший в Європі мистецький поїзд

1035 0
Арт-поїзд до Львова прибуде завтра вранці.
Фото: lvivoblrada.gov.ua

Фото: lvivoblrada.gov.ua

На 28 BookForum приїде перший в Європі арт-поїзд. Це буде окремий поїзд, який рухається за узгодженим з Укрзалізницею розкладом, повідомляє Львівсьа обласна рада.

Виїзд арт-поїзда Київ – Львів відбудеться сьогодні, 17 вересня, о 20.28, а прибуде він завтра, 18 вересня, о 5.32 год.

Читайте також: Третій день 28 ВookForum у Львові. Перелік головних подій

ГогольTRAIN – перший в Європі арт-поїзд, який має сім вагонів, ззовні оформлених в авторському стилі художниками з усієї країни. Три вагони – фестивальні з розважальною програмою: виступами музикантів та Dj, танцями прямо, читанням віршів та кіно протягом всієї подорожі. Програма кожного рейсу різна відповідно до тематики події, на яку прямує потяг.

Також, «ГогольTRAIN» є своєрідним культурно-туристичним коридором, що розвиває внутрішній туризм та покращує загальний імідж регіонів.

Є кілька категорій квитків – купе і плацкарт, в один чи в обидва боки. Кількість місць обмежена.

Квитки можна придбати на сайті.

Нагадаємо, у Львові відбувається 28 Львівський міжнародний BookForum відбувається. він триватиме до 19 вересня. Програма фестивалю налічує 160 подій, 250 учасників, зокрема - 25 іноземних авторів з 21 країни світу. Повну програму 28 BookForum дивіться тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!