Політична реклама

«Бумбокс» у Львові презентує «навколоджазову» програму

1841 0
Незважаючи на непросту ситуацію в країні, фестиваль Alfa Jazz Fest таки відбудеться у Львові з 12 по 15 червня. На трьох фестивальних сценах виступить понад 100 музикантів з 12 країн світу. Родзинкою фестивалю стане участь неджазового гурту «Бумбокс», який презентує на закритті фестивалю спеціально підготовану «навколоджазову» програму.

Вперше в Україні дадуть концерти гітарист і володар 4 премій Гремі Ларрі Картон, відомий американський джазовий музикант, тенор- і альт-саксофоніст та флейтист Чарльз Ллойд, бразильська джазова співачка, піаністка та композитор Еліан Еліаш, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також відвідувачі зможуть почути гру американської джазової виконавиці, однієї з кращих джазових вокалісток свого покоління Ді Ді Бріджуотер, музикантів зі світовими іменами Трілок Гурту (Індія), Едді Аллена (США), Жан-Марі Ікай (Франція), Крістофа Лауера (Німеччина), Яна Белламі (Великобританія) та інших.

Сцена біля Палацу Потоцьких традиційно залишається камерною, у той час як на площі Ринок звучатиме більш «драйвова» музика.

Однією із особливостей цьогорічного фестивалю буде й те, що українські музиканти не просто виступатимуть, а презентуватимуть свою творчість у спільних з іноземними музикантами проектах.

Окрім концертів, гостям запропонують благодійний пробіг «Джазова миля», майстер-класи зірок джазу та джем-сейшни музикантів. І, звісно ж, особливий натрій створить чарівна атмосфера міста Львова.

Вхід на сцени, що розташовані на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких, – вільний. Проте, щоб потрапити на головну сцену Alfa Jazz Fest, що у парку культури ім. Б. Хмельницького, потрібно буде придбати квитки на офіційному сайті фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!