На правах реклами

До Львова на День Валентина. Віктор Винник і МЕРІ дадуть святковий концерт

1922 0
У програмі перевірені хіти, але обов'язково будуть і прем'єри.

Спеціально до Дня Валентина Віктор Винник і гурт МЕРІ представлять у Львові програму, до якої увійдуть найкращі хіти та прем’єри артистів. Святковий концерт відбудеться 13 лютого о 19:00 у Центрі Довженка, повідомили організатори Lutsyshyn Promo і Promotions

«Для мене свято усіх закоханих асоціюється саме із Львовом. Думаю, багато людей зі мною погодяться, адже до цього спонукає таємнича і романтична аура міста. Тож недаремно люди з усієї України приїжджають саме до Львова відсвяткувати його. Європейський центр кохання – це Париж, а в Україні, без сумніву, це Львів», – розповідає Віктор Винник.

Співак привідкрив маленьку таємницю вечора. Зокрема, за його словами, на концерті звучатимуть перевірені роками їхні найромантичніші пісні. Серед них – найбільш тематична до цього свята «Kiss на біс», у якій йдеться про День святого Валентина. Але також будуть і прем’єри.

«Спеціально до Дня закоханих ми презентуємо відео та вперше наживо виконаємо нову пісню «Бути з тобою». Режисером цього відео виступив я. Маю надію композиція та кліп усім сподобаються, бо ми дуже-дуже старались. Чекаємо усіх з нетерпінням», – розповів він.

За квитками – сюди.

Нагадаємо, на одному з концертів у Києві Віктор Винник і МЕРІ разом із залом заспівали відому пісню «Батько наш Бандера». Вона обов’язково увійде у програму найближчих концертів гурту.

«Це дуже добре, що такі пісні отримують розповсюдження. Це говорить про те, що, як нація, ми не спимо. А хто спить, той, можливо, пробудиться», – зауважив він.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!