До Львова на флешмоб миру з’їхалися фармацевти з п’яти областей. Фото

3905 0
Вчора, 25 вересня, у Львові на площі перед Ратушею фармацевти мережі аптек «D.S.» провели патріотичний флешмоб, приурочений професійному святу. Пропонуємо вам фото із заходу.

Як розповіла Tvoemisto.tv керівник з управління персоналом Групи компаній «Маркет Універсал» Галина Польова, це є корпоративний захід, присвячений до Дня фармацевта, який відзначають кожної третьої суботи вересня.

«Після усіх подій в Україні минулого року моральний стан був такий, що не могли влаштовувати святкувань. Лише нагородили працівників і подякували за роботу. А цьогоріч виникло велике бажання об'єднатися у флешмобі і в такий спосіб продемонструвати, що хочемо миру. Враховуючи львівську погоду, заздалегідь підготували дощовики патріотичних кольорів. На площі перед Ратушею працівники мережі «D.S.» з п'яти областей України сформували слово «мир», – каже Галина Польова.

Керівник з управління персоналом також наголосила, що працівники мережі є небайдужим до долі країни і до того, що відбувається і постійно долучаються до волонтерської діяльності, надаючи допомогу учасникам АТО.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!