До Львова повернулася зима. Ситуація на дорогах

5811 0
У місті курсує більше 30 одиниць снігоприбиральної техніки, проте на вулицях міста та області рух залишається ускладненим.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Сьогодні у Львові спостерігається значне погіршення погоди. Зокрема зранку у місті випав мокрий сніг, а ближче до вечора – хуртовина посилилася. Температура повітря вдень становила +2, що спричинило ожеледицю на дорогах і тротуарах.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Львівської міської ради Христина Процак, станом на 19:00-20:00 у місті працює 30 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема у Франківському районі – 5, Шевченківському – 5, Галицькому – 5, Личаківському – 5, Сихівському – 4, Залізничному – 6.

У соціальних мережах водії скаржаться, що дороги Львівщини досі залишаються не розчищеними. GPS-сервіс, у якому можна перевірити кількість снігоприбиральної техніки у Львові онлайн, зафіксував накопичення техніки у центральній частині міста, проте на ключових вулицях – Науковій, Стрийській, проспекті Червоної Калини карта, станом на 20:30, фіксує майже відсутність снігоприбиральних машин.

Завтра, 4 лютого,  у місті та області також очікують складні погодні умови. Вночі температура підніметься до +4 градусів, а вдень стовпчик термометра опуститься до -1. Синоптики прогнозують хуртовини та налипання снігу.

Львів’ян просять бути обережними та не вирушати у далекі подорожі транспортом. Водіям, які перебуватимуть за кермом радять гальмувати переривчасто та не гальмувати взагалі, у разі занесення автомобіля на дорозі. Також варто бути готовим увімкнути нижчу передачу та зазделегідь знизити швидкість руху.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!