Політична реклама

До Львова приїде 10 тис. фанів з Німеччини, 3-4 тис. – з Данії, - дані ЛОДА

1262 0
Львів та область очікують на час проведення Євро-2012 близько 10 тис. футбольних вболівальників з Німеччини, 3-4 тис. вболівальників з Данії. Кількість фанів з Португалії ще підраховується. Про це повідомив 21 березня заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012 Володимир Губицький.

Також, з його слів, зараз підраховують, скільки фанів приїде з Польщі, однак, запевнив Губицький, польських фанів в Україну приїде найбільше.

Водночас, він поінформував, що підготовка пропускного пункту «Рава-Руська» до Євро-2012 вже, фактично, завершена, на «Краковці» та «Шегинях» ще тривають роботи.

Володимир Губицький також нагадав, що у квітні мають завершити злітно-посадкову смугу аеропорту «Львів», що в комплексі має покращити можливість швидкого перетину кордону гостям Євро-2012.

Нагадаємо, що згідно з жеребкуванням фінального турніру Євро-2012 збірні Німеччини, Португалії та Данії. Для фанів Євро-2012 діятимуть спеціальні митні коридори.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!