Політична реклама

До Львова приїде Ансамбль Вірського

3148 1
Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. Павла Вірського вирушає у всеукраїнський концертний тур. У Львові артисти виступлять 28 квітня на сцені Львівської опери (початок – о 19:00). Вартість квитків у Львові - 80-400 грн.

Артисти всесвітньовідомого колективу підготували нову програму «Їм аплодує весь світ». У гастрольному графіку ансамблю – Луцьк, Львів, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Харків, Чернігів, Біла Церква… Квитки на концерт у Львові можна придбати у касі Оперного театру.

Нова програма Ансамблю ім. П. Вірського триває близько двох годин. Акцент у цій програмі зроблено на українських танцях, які сповна розкривають образи, характери і традиції українського народу. Відбудеться декілька прем’єр – це поставки останнього року. У всеукраїнський тур «Їм аплодує весь світ» їде 80 артистів Ансамблю ім. П. Вірського. 

- Гастролі по Україні, виступи для свого народу – це найкращі і найцікавіші для нас гастролі!, – каже генеральний директор, художній керівник Національного ансамблю танцю України ім. П. Вірського, Герой України, народний артист, лауреат Шевченківської премії, професор, академік Мирослав Вантух.

– На жаль, такі гастролі відбувають не так вже й часто… У Львові з подібним сольним виступом ми були давно – років п’ять тому. Загалом же, за 23 роки незалежності України ми мали лише кілька схожих гастрольних виїздів, але вони не охоплювали всієї України, зазначив керівник ансамблю.


Читайте також:
2 Квітня, 2014 21:35
pecha Вкажіть будь ласка наш офіційний сайт: [***]://virsky.kiev.ua/ незабаром там буде більше інформація щодо туру!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!