До Львова приїде австрійський хірург, щоб допомогти дітям. Як записатися

1482 0
Міхаель Рудес прийматиме діток від 5-ти років із вродженими та набутими деформаціями вушної раковини.

До Львова приїде пластичний та реконструктивний хірург обличчя та шиї із Австрії Міхаель Рудес, щоб допомогти дітям. Від 5 по 11 вересня можна буде потрапити до нього на консультацію до Першого медоб’єднання Львова. Про це повідомили у пресслужбі Першого ТМО.

Міхаель Рудес прийматиме діток від 5-ти років із вродженими та набутими деформаціями вушної раковини, а також проводитиме реконструктивні втручання на обличчі потерпілим внаслідок воєнних дій дітям. Щоб отримати допомогу, достатньо зателефонувати за номером: 067 701 79 20.

Читайте також: У Львові виконали першу трансплантацію стовбурових клітин кісткового мозку дитині

Додамо, що цьогорічний візит лікаря до України відбувається під егідою Європейської асоціації пластичних хірургів обличчя (EAFPS) та Європейської асоціації Отоларингологів, хірургів голови та шиї (FEBORL-HNS). 

Нагадаємо, що напередодні львівські медики спільно із французьким кардіохірургом Філіпом Менаше виконали трансплантацію стовбурових клітин пацієнту з серцевою недостатністю. Таку операцію на Заході України хірурги провели вперше.

Для довідки

Міхаель Рудес – отоларинголог, завідувач відділення ЛОР та хірургії голови і шиї Державної лікарні Верхня Штирія (Австрія), член Європейської ради з отоларингології, хірургії голови та шиї. Основні напрямки його діяльності – пластична та реконструктивна хірургія голови та шиї, малоінвазивна ендоскопічна та мікроскопічна хірургія голови та шиї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!