У серпні до Львова приїде Предстоятель ПЦУ Епіфаній

1584 0
Блаженніший Епіфаній очолить Всенічне Богослужіння у Петро-Павлівській церкві.

У серпні з нагоди відзначення 30-річного ювілею з часу відновлення Української автокефальної православної церкви до Львова приїде Предстоятель ПЦУ Блаженніший Епіфаній. Про це йдеться на сайті Львівської єпархії ПЦУ.

17 серпня пройде Всенічне Богослужіння у Петро-Павлівській церкві, а наступного дня, о 9 ранку – служба у Свято-Володимирському храмі. Їх очолить Глава ПЦУ Блаженніший Епіфаній у співслужінні єпископату Православної церкви України та запрошеного духовенства.

Окрім того, 17 серпня відбудеться урочиста академія за участі духовенства та мирян ПЦУ у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Читайте також: У Львові оголосили конкурс на проект церкви на Пекарській

Додамо, 19 серпня 1989 р. у Петро-Павлівській церкві о. Володимир Ярема (Патріярх Димитрій) та о. Іван Пашула проголосили ІІІ Відродження УАПЦ, що стало початком майбутньої Помісної Церкви України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!