До Львова приїде заступник голови місії ОБСЄ. Як потрапити на зустріч

2620 0
Александр Хуг, Перший заступник Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, зустрінеться зі львівськими активістами.
фото: www.osce.org

фото: www.osce.org

Зустріч «ОБСЄ Кафе у Львові» присвячено діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ ОБСЄ). Александр Хуг розповідатиме про важливість та особливості соціального моніторингу.

«Не втратьте нагоду зустрітися з представниками СММ ОБСЄ у неформальній атмосфері, обговорити діяльність Місії та поділитися своїми думками. Чому моніторинг є важливим, чим займається СММ ОБСЄ, які основні результати роботи Місії?», – зазначають організатори на Facebook-сторінці заходу.

Тема зустрічі: «Факти мають значення: чому цивільний моніторинг важливий». Участь також візьмуть й інші представники моніторингової команди СММ ОБСЄ у Львові. Гостям заходу пропонуватимуть чай, каву та снеки.

Читайте також: Онуки Франца Йосифа, MozArt і «Чорний хрест». Як Львів співпрацює з Австрією

Коли: 15 серпня, 11.30 – 15.00.
Де: Антикафе "Коммуна" (вул. Галицька, 1).
Обов’язкова реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2viB1yH

Довідково. Александр Хуг до свого призначення до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, Александр Хуг був Головою секції та Старшим радником Верховного комісара ОБСЄ з питань національних меншин. Александр Хуг, фаховий юрист, служив офіцером у Швейцарській армії,  в тому числі як регіональний командуючий підрозділу підтримки Швейцарського штабу для ОБСЄ в північній Боснії та Герцеговині. Також він працював у Місії ОБСЄ в Косово, місії тимчасового міжнародної присутності у Хевроні, та Місії ЄС з Верховенства права в Косово (EULEX).

Детальніша інформація щодо заходу: Алтинай Мирзабекова (+38 067 371 4806, [email protected]rg) або Марія Алексевич (+38 050 381 5192, [email protected]). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!