До Львова приїхала голлівудська акторка Анджеліна Джолі

13470 0
Вона встигла побувати в одній з місцевих кав'ярень, відвідати волонтерів на вокзалі та діток, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську.
фото максима козицького у телеграмі

фото максима козицького у телеграмі

Голлівудська зірка та амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі приїхала до України. Спершу її помітили у Львові, в одній з місцевих кав'ярень на Сихові. Відео з акторкою в одному з закладів Львова оприлюднила на своїй сторінці у Фейсбуку Майя Підгорецька.

Після цього з'явилися світлини акторки з головного залізничного вокзалу у Львові. В «Укрзалізниці» повідомили, що Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України та відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Також вона завітала до вокзальних волонтерів, психологів та лікарів.

Читайте також: Благодійна організація Шона Пенна допомагатиме переселенцям на Львівщині

Пані посол доброї волі ООН побувала також в одному з медзакладів Львівської області – вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. За словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, її дуже розчулили їхні розповіді.

Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

Додамо, що американська акторка, режисерка та амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ, Анджеліна Джолі на фоні російсько-української війни підтримала Україну. Разом з Управлінням Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців вона займається організацією допомоги українським біженцям.

Фото Максима Козицького 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!