Приїхав підтримати українців. Голлівудський актор Бен Стіллер відвідав Львів

2562 0
Як посол доброї волі ООН актор приїхав до Польщі, де зустрівся з українськими біженцями.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Відомий голлівудський актор Бен Стіллер, який є послом доброї волі ООН, відвідав Львів. У соцмережі TikTok опублікували відео, на якому актор ходить у центрі міста біля пам’ятника Тарасу Шевченку та говорить по телефону.

«Приємно, що люди надають цьому розголосу і приїжджають власноруч допомогти», – написав автор відео.

 

@shan_oleg

Приємно, що люди надають цьому розголосу і приїжджають власноруч допомогти, якось незруч

♬ David Golubenko Знову 21 травня - давид ♫

 

На Twitter-сторінці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців повідомляли, що Бен Стіллер як посол доброї волі ООН прибув у Польщі, де зустрівся з українськими біженцями.

«Посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер перебуває сьогодні на кордоні з Україною, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності», – йдеться у повідомленні.

 

 

Читайте також: «Особливий камінь» виявився уламком від бомби. Анджеліна Джолі розповіла про візит до Львова

Сам актор також у Twitter повідомив, що прибув до Польщі.

«Щойно прибув до Польщі, напередодні Всесвітнього дня біженців, щоб зустрітися з людьми, на життя яких вплинула війна в Україні», – написав Бен Стіллер.

 

 

 

Нагадаємо, у квітні Львів відвідала актриса Анджеліна Джолі, яка так само як і Бен Стіллер, є посолкою доброї волі ООН. У межах візиту на Львівщину 30 квітня – 1 травня Анджеліна Джолі відвідала дітей із реабілітаційного центру у Бориславі, також самостійно прийняла рішення поїхати на вокзал, де переселенцям, що прибувають до Львова, допомагають волонтери. Посолка доброї волі управління ООН у справах біженців побувала в одному з медзакладів Львівської області – дитячій лікарні ОХМАТДИТ – вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. Детальніше про те, де ще була акторка та з якою місією приїздила в область, читайте тут.

Додамо, Джолі на фоні російсько-української війни підтримала Україну. Разом з Управлінням Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців вона займається організацією допомоги українським біженцям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!