До Львова прилетів голлівудський актор Том Круз. Фото дня

14459 2
Том Круз прилетів до України на запрошення президента Володимира Зеленського.
фото: Христина Процак

фото: Христина Процак

До Львова з Одеси власним літаком прилетів голлівудський актор Том Круз. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у пресслужбі ЛМР.

У міськраді він зустрівся з міським головою Андрієм Садовим та його дружиною Катериною Кіт-Садовою, його заступником Андрієм Москаленком та очільником ЛОДА Маркіяном Мальським. Причина візиту актора наразі не відома, а у пресслужбі ЛМР Tvoemisto.tv пояснили, що візит актора став для міста спонтанною подією.

Додамо, що Том Круз прилетів до України на запрошення президента Володимира Зеленського. Зазначається, що тут він приглядає нові локації для зйомок фільмів.

Він відомий за фільмами «Місія нездійсненна», «Війна світів», «Останній самурай», «Ванільне небо», «Інтерв’ю з вампіром», «Людина дощу».

Фото ЛМР


Читайте також:
3 Жовтня, 2019 08:59
Спостерігач А у Тома со-продюсером тут буде юр.особа "95 Квартал" (Кіпр), актори "Сватів" у епізодах, все логічно.
2 Жовтня, 2019 16:59
fedfef efwf <script>alert('FUCK!')</script>
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!