До Львова привезли тіла трьох загиблих Героїв зі Сходу

1665 0
У п’ятницю, 22 серпня, на Львівщину прибув літак з тілами трьох військових, які загинули в зоні АТО. Зокрема, двоє військових, які служили в 24-й військовій механізованій бригаді Івана Луцишина та Андрія Повстюка, і одного військового 25-ї повітряно-десантної бригади, що у Дніпропетровську, Сергія Шевчука.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

Іван Луцишин загинув 17 серпня під Луганськом, його поховають у Самбірському районі. Івану Луцишину 3 липня виповнилося 23 роки, закінчив Львівський технікум залізничного транспорту, 17 травня був призваний в ЗСУ в 24 військову механізовану бригаду 3 батальйон (м. Яворів), а 7 липня був відправлений в зону АТО. Неодружений.

Андрій Повстюк загинув 11 липня під Зеленопіллям, тіло перевезуть у в Славуту Хмельницької області, де він народився. 1983 р.н. У Збройних Силах із 2002 року. Старший сержант Повстюк був заступником командира взводу – командиром розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Мав досвід участі в операціях з підтримання миру та безпеки в Іраку (2004-2005рр). У 2005 році отримав медаль «Воїн-миротворець». У нього залишилась дружина та семирічна донька.

Сергій Шевчук загинув 17 серпня під Макіївкою на Донеччині, тіло перевезуть у .Борислав, де мешкають його батьки. Народився 10 жовтня 1982 року в Бориславі. Командир парашутно-десантного взводу парашутно-десантної роти парашутно-десантного батальйону старший лейтенант Шевчук закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, проживав в Дніпропетровську. Призваний у Збройні Сили України 20 березня 2014 року Красногвардійсько-Кіровським ОРВК Дніпропетровської області. Без батька залишилась дочка 2006 року народження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!