До Львова прийшло потепління. Прогноз на вихідні

1593 0
Синоптики Львівського регіонального гідрометцентру прогнозують, що першу декаду жовтня у Львові та області протримається тепла погода,
Фото:rivne1.tv

Фото:rivne1.tv

До Львова та області прийшло потепління. Синоптики прогнозують, що у ці вихідні температура повітря коливатиметься від 20 до 23 градусів тепла. Також теплою буде перша половина жовтня. Про це інформують синоптики Львівського регіонального гідрометцентру.

Сьогодні, 25 вересня у Львові та області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер західний, 9 – 14 м/с. Температура вдень 15 – 20° тепла.

Завтра, у неділю 26 вересня у Львові буде хмарно проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 7 – 12° тепла, вдень 18 – 23° тепла,

У понеділок, 27 вересня у температура повітря у Львові буде коливатись від 16 до 21° тепла.

У вівторок 28 вересня та середу 29 вересня у Львові буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 15 – 20° тепла.

Нагадаємо, синоптики Львівського регіонального гідрометцентру прогнозують, що першу декаду жовтня у Львові та області протримається тепла погода, денна температура повітря коливатиметься від  20 до 24 градусів тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!