До Львова сьогодні прибуде президент України Зеленський та глава Туреччини Ердоган

3114 0
Вони обговорять ситуацію на Запорізькій АЕС, а також пошук політичного вирішення війни з росією.
Фото: ОП

Фото: ОП

До Львова з робочим візитом сьогодні прибуде президент України Володимир Зеленський.  Він тут зустрінеться з главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом Водночас та Генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттереш, який приїхав вчора, 17 серпня. Про це повідомляє Reuters з посиланням на речника ООН.

За словами речника, під час зустрічі з Зеленським Гутерреш обговорить ситуацію на Запорізькій АЕС, а також пошук політичного вирішення війни з росією.

Читайте також: До Туреччини прибуло перше судно з українським зерном

Наступного дня, 19 серпня, Генсек ООН відвідає Одесу, звідки відновили експорт зерна за угодою за посередництва ООН. У суботу Гутерреш відвідає Спільний координаційний центр у Стамбулі, до складу якого входять представники росії, України, Туреччини та ООН, які контролюють чорноморський експорт українського зерна та добрив.

Нагадаємо, 16 серпня Львів із робочим візитом відвідала перша леді України Олена Зеленська. Вона, зокрема, побувала у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком та очільником Львівщини Максимом Козицьким. Візит організовував Офіс президента.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!