Політична реклама

До Львова сьогодні привезуть головну різдвяну ялинку

957 0
Вже сьогодні ввечері з’явиться святкова міська ялинка. Дерево везуть до Львова зі Славського лісництва, – повідомили у відділі благоустрою управління інженерного господарства ЛМР. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Висота святкової ялинки становитиме понад 15 м. З міськогобюджетуна встановлення,прикрашання та охорону виділено 55,5 тисяч гривень. Ілюмінацію та розважальну програму організуютьза коштиспонсорів.

Прикрашатимуть різдвяну красуню яворівськими іграшками від народних майстрів та кульками, які надає Львівський склодзеркальний завод.

«19 грудня ми запрошуємо усіх львів’ян, особливо дітей, на площу перед Оперним театром, де ми урочисто будемо відкривати нашу святкову ялинку. Вона буде красивою», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, урочисте відкриття ялинки відбудеться19 грудняо 18:00.Львівську ялинку запалюватиме міський голова разом із дітьми з сиротинців. Під час урочистого відкриття відбудеться концерт хорової капели «Дударик» та проекту «Сніжність». Особливістю цьогорічного відкриття стане трансляція ролику«Основні події Львова2012 року».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!